Het team

Specialist in het begeleiden bij veranderingsprocessen.

Annemieke Blokzijl

Paardenlifecoach, paardrijinstructeur, Omgangsdeskundige

Met een zeer brede interesse voor de interactie tussen mensen en een enorme passie voor paarden heeft Annemieke een krachtige combinatie gevonden om mensen te begeleiden bij veranderingsprocessen.

Annemieke is de vrouw van Stefan en moeder van Lennard. Zij houdt van de natuur, geniet van buiten zijn. Het is dan ook niet gek dat zij de natuur als metafoor inzet.

Fjordenpaard Thor

Leermeester

Thor is een lief en geaard paard. Je mag bij hem zijn wie je bent, hij spiegelt je pas wanneer je iets van hem wilt. Werken met hem aan jezelf is een feestje met hard werken. Je krijgt het niet cadeau, maar.... valt alles op zijn plek? Dan ben jij de Power Human!

Dorus, KWPN

Leider & knuffel

Dorus heeft een groot hart met veel liefde te geven. Heb je een knuffel of steun nodig, Dorus geeft het je! Hij is de leider van de kudde en laat je inzien hoe je kunt omgaan met emoties als onzekerheid, vertrouwen, kwetsbaarheid zonder je taak als leider te verliezen. Gevoelens zowel positief als negatief, die horen bij wie je bent, staan nooit in de weg je rol/functie te verliezen! Dorus laat je inzien dat gevoelens, welke dan ook, een doel dienen om te leren en te groeien, ook op die plek en in die rol!

Puur Beweging werkt graag samen met ...